Rešitve

Tu smo, da vam pomagamo poslovati elektronsko.

EDI z dobavitelji

EDI (Electronic Data Interchange) omogoča učinkovitejše sodelovanje z vašimi dobavitelji in občutno zmanjšuje stroške, ki v nabavnih verigah nastajajo zaradi neučinkovitosti in ročnega posredovanja.

Visit zagotavlja EDI rešitve za dobavitelje vseh velikosti

Naše EDI rešitve omogočajo povezovanje z večjimi ali manjšimi skupinami dobaviteljev. Nudimo rešitve in pomoč pri vključevanju dobaviteljev v vaše EDI okolje.
Zagotovili bomo EDI rešitev, ki povsem ustreza vaši poslovni praksi in vašim poslovnim procesom. Proizvodom in storitvam, ki jih nudimo, zaupa tisoče podjetij po vsem svetu.

Prilagojene EDI rešitve

Ali potrebujete EDI portal za izmenjavo različnih poslovnih dokumentov? Se vaši dobavitelji želijo povezati s svojim ERP sistemom? Potrebujete enostavnejšo rešitev, kot je spletna aplikacija web EDI? Nabor naših EDI rešitev upošteva vse karakteristike vaše panoge, da dosežete 100% uglašenost v nabavni verigi.

Zaupajte izkušnjam

V podjetju Visit smo specializirani za povezovanje ERP sistemov in B2B postopkov. Imamo več kot 25 let izkušenj s prenosom in pretvorbo podatkov ter vzpostavljanjem e-povezav med aplikacijami in poslovnimi partnerji. 

Imate dodatna vprašanja?

Pokličite nas ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo