Rešitve

Tu smo, da vam pomagamo poslovati elektronsko.

Povezovanje z ERP sistemi

EDI (Electronic Data Interchange) programska oprema omogoča integracijo podatkov v vaš ERP sistem. Imamo dolgoletne izkušnje s povezovanjem EDI sistema z naslednjimi ERP okolji:

  • SAP,
  • Oracle,
  • Microsoft Dynamics AX,
  • QAD Aplications,
  • Baan
  • in vsemi drugimi ERP sistemi, ki omogočajo integracijo podatkov.

Povezava z B2B okoljem prinaša številne prednosti. Med drugimi omogoča zagotavljanje ustreznih podatkov za vaš ERP sistem, poenotenje poslovnih procesov in boljše delovanje nabavne verige.

Uporaba standardov

EDI standardi opisujejo strukturo posameznih sporočil (kot so naročilnice, dobavnice, računi itd.). Upoštevanje enakih standardov omogoča elektronsko izmenjavo dokumentov med poslovnimi partnerji s celega sveta. EDI in ERP integracijaEDI obstaja že več kot 30 let in do danes je v uporabi veliko EDI standardov. Nekateri izmed njih njih so posebej prilagojeni posameznim industrijskim panogam ali regijam. Standardi so omogočili zapisovanje podatkov v obliki, ki postane razumljiva in in je odlična osnova za izmenjavanje podatkov.

Pretvorba formatov

Uspešen prenos podatkov pa še ne pomeni njihove uporabnosti za podjetje. Za samo nadaljnjo uporabo potrebujete pretvorbo elektronskih podatkov v obliko, ki je primerna za uvoz v vašo aplikacijo. Najlažji način za dosego tega cilja je uporaba t.i. programskega »adapterja«, ki bo podatke preoblikoval v obliko, ki jo vaša aplikacija lahko prebere in uvozi. Tak pretvornik je naš XLATE Evolution, ki omogoča pretvorbo iz poljubnega vhodnega formata v poljuben izhodni format.
Če XLATE Evolution združimo z integracijskim strežnikom ODEX Enterprise lahko pretok podatkov med vašimi aplikacijami in vašimi poslovnimi partnerji popolnoma avtomatiziramo.


 

Imate dodatna vprašanja?

Pokličite nas ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo